Zero Waste Apeldoorn
Voor een duurzamere levensstijl en een schonere en afvalvrije wereld!

Programma op Maandag 12 september 
 Ontdek en leer tijdens de bedrijvendag (d.m.v rondleidingen en lezingen) over duurzaam ondernemen, duurzame innovaties & technologie en energie transitie

Bedrijventour Impactondernemers

Locatie: 
Verzamelpunt n.t.b

Start/Einde:
Ochtend n.t.b.

Kosten: Gratis (Vrije toegang)

Publiek: Deze tour is bedoeld voor (Impact-) ondernemers 

Organisaties:
- Gemeente Apeldoorn
- Zero Waste Apeldoorn

In het kader van de Zero Waste Week Apeldoorn organiseert stichting Zero Waste Apeldoorn samen met de gemeente Apeldoorn op maandag 12 september een Bedrijventour waar impactondernemers bij elkaar in de keuken kunnen kijken en met elkaar in contact kunnen komen om ervaringen te delen. Jij bent bij deze van harte uitgenodigd als deelnemer aan de Bedrijventour.

Wat is impact ondernemen? Sociaal ondernemen is belangrijk voor Apeldoorn. Vele ondernemers leveren met hun werk een positieve maatschappelijke of ecologische bijdrage. Zij zetten zich bijvoorbeeld in voor kansen voor mensen met een beperking, afvalvermindering of armoedebestrijding in wijken. Kortom ondernemen met impact!

Meer informatie en aanmelden: n.t.b.

#Reduce #Informatie #Impact #Ondernemen 

Rondleiding Foenix winkel & ateliers

Locatie: Foenix
Vlijtseweg 136

Start/Einde:
14u - 15u

Kosten:
Gratis toegang

Publiek: 
Voor alle leeftijden geschikt

Organisatie:
Foenix

Rondleiding incl.: wasserij & textiel atelier, repair cafe en houtwerkplaats.

Over Foenix Zwitsalterrein: Als onafhankelijke stichting zamelt Foenix Kringloop en Reïntegratie herbruikbare/verkoopbare goederen in. In de werkplaatsen van Foenix worden de ingekomen goederen vervolgens gereedgemaakt voor verkoop in de vier kringloopwinkels. Op een unieke locatie in Apeldoorn, het voormalige Zwitsalterrein, is de jongste winkel van Foenix te vinden. In deze vestiging is ook de technische werkplaats van Foenix gevestigd. En dat merk je! Want dit is onze enigste winkel met een permanent Repair Café en een eigen elektroshop. Alle artikelen met een stekker; van wasmachine tot televisie, zijn alleen te koop in deze vestiging. Sinds kort zijn een werkplaats, wasserij en textiel atelier erbij gekomen.

Meer informatie en aanmelden: n.t.b.

#Reduce #Reuse 

Dialoogtafels: Over energie gesproken

Locatie: 
Het Vogelnest

Start/Einde:
19u30 - 21u

Kosten:
Gratis toegang 

Publiek:
Voor volwassenen

Organisaties: 
- Stimenz
- Stichting Samenspraak

In samenwerking met Stimenz, organiseert stichting Samenspraak in Apeldoorn, tijdens de Zero Waste Week dialoogtafels met het thema: Over energie gesproken.
Verdere informatie volgt.


E-mailen
Map
Info
Instagram
LinkedIn