Programma tijdens de hele week

Deze acties en promoties zijn de hele Zero Waste Week geldig ūü§©


‚ā¨10 EXTRA Korting Pieter Pot

Organisatie & Actie: Pieter Pot
Speciaal voor onze Zero Waste Week Apeldoorn biedt online verpakkingsvrije supermarkt Pieter Pot een EXTRA korting van ‚ā¨10 op je eerste bestelling. Deze korting is bovenop de standaard ‚ā¨15 korting die nieuwe klanten sowieso krijgen. Dus ‚ā¨25 euro korting op boodschappen die je in glazen statiegeld potten thuisbezorgd krijgt! E√©n van onze favoriete manieren van afvalvrij shoppen ūüíö

Wil je kennis maken met Pieter Pot, en wil je in het bezit komen van de kortingscode voor die ‚ā¨10 EXTRA korting? Kom dan op zondag 10 september naar het Openingsfestival van de Zero Waste Week 2023 bij NewTechPark, tussen 11.00u en 17.00u, en/of meld je via Eventbrite aan voor √©√©n van de vele (gratis) activiteiten tijdens de Zero Waste Week!

Over Pieter Pot: 
Pieter Pot bezorgt jouw boodschappen in mooie glazen statiegeldpotten. Pot leeg? Dan vullen we hem opnieuw. Zo maken wij het leuk en makkelijk om boodschappen te doen zonder al die onnodige wegwerpverpakkingen. Dat is lekker, toch?

1 broodzak gekocht = 1 brood gratis


Organisatie: Echte Bakker Keurhorst
Locatie: Asselsestraat '44
Start / Einde: Vanaf maandag 11 t/m zaterdag 16 september

Actie: 
Bij aankoop van een broodzak van ‚ā¨ 4,50 krijg je een brood naar keuze.¬†

Over Keurhorst
Bediening, hygi√ęne, presentatie en uitstraling
Onze bakkerij is toegelaten tot het Echte Bakkersgilde. Dat betekent dat wij voldoen aan alle strenge eisen die het Gilde stelt op gebied van kwaliteit. Het hele jaar door komen Keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum onze producten ophalen om ze in het laboratorium te keuren. Daarnaast worden onze winkels regelmatig beoordeeld op bediening, hygi√ęne, presentatie en uitstraling.

Ambacht staat hoog in het vaandel
Echte Bakkers zijn vaklieden in hart en nieren die hun ambacht met liefde uitvoeren. We komen regelmatig bij elkaar om ons vakmanschap nog verder te verbeteren, recepturen met elkaar te delen en kennis te maken met de nieuwe technologie√ęn op het gebied van productie. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden van de supermarkten.

10% korting op alle bars!


Organisatie: De Gezonde Zaak
Locatie: Koninginnelaan 97
Start / Einde: Vanaf maandag 11 t/m zaterdag 16 september

Actie: Korting
Ontvang 10% korting op alle bars! Shampoo-, Conditioner-, Douche-, Bodylotion-, Shaving-, Hand & Voetcreme-, Travelwash-, en alle bars verkrijgbaar in de winkel!
Geldig van maandag 11 september tm zaterdag 16 september op vertoon van dit artikel , alleen geldig op producten verkrijgbaar in de winkel en niet in combinatie met andere acties.

Over De Gezonde Zaak
De Gezonde Zaak is een gezondheid-advieswinkel gespecialiseerd in voedingssupplementen en een passend advies, altijd persoonlijk en op maat.
Het assortiment bestaat naast voedingssupplementen uit homeopathie en fytotherapie, etherische oli√ęn, huidverzorging en natuurlijke cosmetica. Daarnaast is er een assortiment aan thee√ęn, noten & zuidvruchten en een mooi aanbod aan cadeau artikelen zoals edelstenen en handgemaakte producten met een bijzonder verhaal.

Inspiratietafel, vegetarische proeverij en theebar bij Dille & Kamille

 


Organisatie: Dille & Kamille
Locatie: Hoofdstraat 136
Start / Einde: Vanaf 11 t/m 16 september

Acties: inspiratietafel, vegetarische proeverij en theebar
- Ter inspiratie, is tijdens de Zero Waste Week een tafel in de winkel met daarop diverse artikelen die goed bij zero waste passen uitgelicht.
- Op vrijdag 15 september is een vegetarische proeverij in de winkel georganiseerd.
- Op zaterdag 16 september is een theebar in de winkel ingericht, waarbij je alle Dille & Kamille Apeldoorn theeen kunt proeven: als je je eigen reisbeker meeneemt, kun je deze vullen met een thee naar keuze.

Over Dille & Kamille
In 1974 opende de eerste winkel van Dille & Kamille haar deuren in een werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht. Sinds die tijd willen we mensen inspireren om bewust, onthaast en duurzaam te leven in harmonie met elkaar, onze omgeving en de natuur. En daarom kiezen we al bijna 50 jaar voor dingen die ertoe doen!
In onze gehaaste wereld wil Dille & Kamille laten zien dat het anders kan en inspireren om bewust te leven, in harmonie met elkaar en de natuur. Dat doen we met ons assortiment, maar bijvoorbeeld ook met acties als Green Friday en met handige tips en recepten. Voor ons zit geluk in kleine dingen, in genieten van alledaagse momenten, in bewust leven en in oprechte aandacht.

10% korting op aankopen met eigen verpakking


Organisatie: Het Kaaslokaal,
Locatie: Deventerstraat 4
Start / Einde: Vanaf 11 t/m 16 september

Actie: Korting
- 10 % korting op aankopen met eigen bakje, zakje etc. tijdens de hele Zero Waste Week
- En voor de olijfolie geldt dat we dit erin houden. Dus als mensen hun fles komen bijvullen, dan krijgen ze altijd 10 % korting.

Over Het Kaaslokaal
"In onze winkel verkopen wij (h)eerlijke kazen met een verhaal, dat we graag vertellen. Kom en proef het verschil!"

Inspiratietafel, korting & startpakket bij WAAR Apeldoorn


Organisatie: WAAR Apeldoorn 
Locatie: Marktstraat 1a/b
Start / Einde: Vanaf 11 t/m 16 september

Acties: inspiratietafel, korting & startpakket
Ter inspiratie, is tijdens de Zero Waste Week een tafel in de winkel ingericht met allerlei producten die een Zero Waste leefstijl kan bevorderen. 
Daarnast  geven we 10% korting op de zero waste artikelen.
Verder hebben we in de winkel een Zero-waste-startpakket voor ‚ā¨25,-- met een waarde van ‚ā¨ 38,80. Daarin zit: een drinkfles, katoenen zakje voor groente/fruit, e.d., Happy Soaps haarzeep naar keuze, Werf schoonmaakzeep (was/afwas), probeerverpakking wasschillen of wassheets, probeerverpakking tandpastatabletten en een kortingsbon.¬†¬†¬†

Over WAAR 
Samen de wereld een beetje mooier maken. Daar staat WAAR Apeldoorn voor.
We bieden mooie producten aan van zowel kleine startups met mooie initiatieven als gerenommeerde merken en producenten waarmee we samen de wereld een beetje mooier maken. Altijd met een goed verhaal, de goede WAARborgen en een eerlijke kans voor de makers.

Inspiratietafel bij Nawijn & Polak 

 


Organisatie: Nawijn & Polak
Locatie: Marktplein 24
Start / Einde: Vanaf 11 t/m 16 september

Actie: inspiratietafel
Ter inspiratie, is tijdens de Zero Waste Week een tafel bij het entreeblok ingericht met boeken over duurzaamheid/klimaatkwesties en koken met restjes e.d

Over Nawijn & Polak 
Nawijn & Polak is de grote boekhandel in het hart van het centrum aan het Marktplein 24 in Apeldoorn met een uitgebreid assortiment boeken en tijdschriften, maar ook leesbrillen en leuke cadeautjes. Voor de jeugd is er een grote eigen afdeling. Voor snuffelaars is er een uitgebreide collectie 2e hands boeken in de prachtig gerestaureerde oude bankkluizen in het souterrain.


 
 
 
 
E-mailen
Map
Info
Instagram
LinkedIn